Studio

Dance & Balletstudio Chantal van de Water

Twee zalen met verende vloer & ramen:
Onze studio bestaat uit 2 zalen met een verende vloer, een entree, een kleedruimte, toilet en een keuken. Zoals gezegd, is elke zaal is voorzien van een verende vloer. Dit houd in dat elke beweging, sprong of bounce word gedempt. Dit verminderd de klappen op de gewrichten en voorkomt blessures. Het is dus van essentieel belang dat er in een dansstudio een verende vloer zit. Dansen op een normale vloer kan leuk zijn, maar is op lange termijn niet bevordelijk voor het lichaam. Elke zaal is voorzien van ramen. Zo kunnen ouders & verzorgers ten alle tijden zien wat er in de zaal gebeurt, zonder een afleidende factor te zijn tijdens de les.

Spiegelwand en vaste barre:
De twee de zalen zijn voorzien van spiegels. Één wand is volledig bedekt, de andere voor een groot gedeelte. Zo kunnen de leerlingen zichzelf continu bekijken en hebben de docenten goed zicht op de dansers. Ook zit er in beide zalen een vaste barre en kunnen ballerina’s in spé zich op de juiste manier ontwikkelen.

Luchtzuiveringssysteem:
Onze zalen zijn voorzien van een luchtzuiveringssysteem. Dit houd in dat de lucht 24/7 word ververst & gezuiverd en er een continue flow is van zuivere lucht in de studio. Aan de lucht worden extra zuurstof ionen toe gevoegd waardoor de lucht altijd als prettig wordt ervaren en mee helpt tijdens de danslessen.

Contact

Parallelweg 1
5402 GK UDEN
06 50 40 66 57
06 11 92 82 34

info@balletstudiochantal.com
balletstudiochantal@ziggo.nl

Proefles aanvragen