Voorstelling “De Kleine Zeemeermin”

Elke 2 jaar organiseren wij een voorstelling in het theater.
Dit doen wij omdat wij iedereen een kans willen geven een keer op het podium te staan.

Groot of klein, goed of iets minder, ritmisch of niet. Iedereen verdient bij ons zijn/haar moment in de spotlights.

Dit seizoen stonden wij op 1 en 2 juli 2017 in theater Markant.
De dvd is nog te bestellen.
Foto’s komen zo spoedig mogelijk online

Balletstudio Chantal van de Water verbluft haar publiek

Uden – Circa 400 leerlingen van 3 t/m 50 jaar van Balletstudio Chantal van de Water dansten afgelopen weekend in theater Markant het sprookje ‘De Kleine Zeemeermin’. Voordat het publiek dit vrolijke liefdesverhaal kon aanschouwen presenteerden alle groepen zich met de meest spectaculaire dansen.

”Tijdens de openingsdans viel je van de ene verbazing in de andere, je kwam ogen tekort!”, aldus een enthousiast publiek. En niet alleen de opening was indrukwekkend. Je werd voor de pauze meegenomen door alle dansstijlen, van klassiek op spitzen tot hiphop op hele vette beats. De mooiste moderne en jazz dansen werden opgevoerd. Alle leerlingen, van jong tot oud van beginner tot gevorderd, straalden van het podium.

Na de pauze werd het publiek meegenomen in een prachtig sprookje met kleurrijke kostuums en decor. Alle rollen werden met perfectie uitgevoerd door de beste dansers en danseressen.

Ook in het tweede deel van de show kreeg iedere leerling een aandeel, de krabben, botjes, tentakels, het volk, de meeuwen en zelfs de storm werden door leerlingen gedanst. Kortom, het was een fantastische voorstelling voor jong en oud.